top of page
shutterstock_535292317.jpg

OVER ONS

​TakenCare

  • is een technisch dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd op het gebied van inregelen

  • geeft advies bij het ontwerp van klimaat-, koel- en verwarmingsinstallaties

  • verzorgt troubleshooting bij klimaatklachten

  • voert debietmetingen van lucht- en watersystemen uit

  • realiseert het finetunen van installaties

  • controleert revisiebescheiden

Over ons: Over

PROFIEL

TakenCare richt zich hierbij op klimaatinstallaties in kantoren, bedrijfspanden, hotels, parkeergarages en winkels van (institutionele) beleggers, huurders, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen en particulieren.
Wij adviseren bij ontwerp en realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovaties van/in bestaande gebouwen.
TakenCare positioneert zich in de installatie branche als een efficiënt werkend en deskundig dienstverlener.

VISIE

Elk gebouw heeft zijn eigen karakteristieke klimaatinstallaties. Afhankelijk van het gebruiksdoel, de onderhoudstoestand en de specifieke wensen van de gebruiker is deze klimaatinstallatie ontworpen. Door inregeling dienen alle componenten te worden geoptimaliseerd.


Rekening houdend met het de wensen van de gebruiker stemmen wij onze werkzaamheden samen met de opdrachtgever/installateur af op deze specifieke kenmerken.


Zowel bij de opstelling van adviezen als bij de begeleiding en uitvoering van de projecten, geven wij de voorkeur aan kwaliteit en duurzaamheid.


Hierbij wordt een nauwkeurige afweging gemaakt in de prijs-kwaliteitverhouding van de te leveren werkzaamheden in relatie tot de beoogde comforteisen.


Ons inschakelen zal voor de opdrachtgever voordelen opleveren door de inbreng van onafhankelijke deskundigheid, waarbij de kwaliteit van de diensten op een hoog niveau ligt.

KRACHT

Ons team kan de vakkennis en mankracht inbrengen die de opdrachtgever/installateur behoeft.

Dit kan variëren van een eenvoudige inventarisatie of probleemanalyse tot een volledige inregelopdracht.

Bij het inregelen van systemen voor verwarming, airconditioning en luchtbehandeling kan TakenCare op uitstekende wijze de eisen van de opdrachtgever vertalen naar functionele systeem aanpassingen zodat de installatie optimaal kan functioneren.


Hierbij wordt rekening gehouden met milieuvriendelijke en energiebesparende mogelijkheden, zodat de installatie qua duurzaamheidsaspecten aan de te stellen eisen voldoet.

Ook het adviseren van maatregelen voor het verbeteren van het binnenklimaat van kantoren en bedrijfspanden kan aan TakenCare worden uitbesteed.


Het oplossen van defecten in de werking of het aanpassen van de ventilatie, airconditioning en verwarmingssystemen is een van onze specialiteiten.

Over ons: Team
bottom of page